19 november, 2019
Begagnad gymutrustning Kalmar

Begagnad gymutrustning Kalmar

Köp Begagnad gymutrustning Kalmar av Jimmy Olsson. som är Svensk Veteranmästare i kroppsbyggning och Gym & Motionskonsult hos GymDigital i Kalmar med lång erfarenhet av gymträning och kostrådgivning.

Köp begagnad gymutrustning i Kalmar med förtroende av Jimmy Olsson på GymDigital Kalmar
Presentation av mig Jimmy Olsson heter jag, jag har tränat på gym sedan 1983 och driver eget gym sedan 2012.
Jag tog min PT licens 2009 och varit aktiv hela tiden. Jag har jobbat både med tävlings atleter och gruppträningar.
Vi är ett licensierat gym då vi har många som tävlar för oss. Team Växer gym. Sedan 2018 innehar jag även en massör utbildning så jag hjälper många klienter med både skador och rehabilitering. Jimmy Olsson jobbar som Gym & Motionskonsult på GymDigital seden September 2019.

Köp begagnad gymutrustning i Kalmar med förtroende av Jimmy Olsson på GymDigital Kalmar

Presentation av mig Jimmy Olsson heter jag, jag har tränat på gym sedan 1983 och driver eget gym sedan 2012.
Jag tog min PT licens 2009 och varit aktiv hela tiden. Jag har jobbat både med tävlings atleter och gruppträningar.

Vi är ett licensierat gym då vi har många som tävlar för oss. Team Växer gym. Sedan 2018 innehar jag även en massör utbildning så jag hjälper många klienter med både skador och rehabilitering. Jimmy Olsson jobbar som Gym & Motionskonsult på GymDigital seden September 2019.

Personlig träning

Jag har även kostrådgivnings utbildning så jag lägger upp kost med antinflammatoriska produkter som inriktning. Gymmet är 350 kvm med en crossfit avd på 180 kvm. Jag har valt ut min maskinpark efter hjärtat.  Jag har betydande kunskaper om hur det ska kännas i muskler och leder vid gymträning. Vill du driva ett professionellt gym och behöver råd så är det bara att ringa för ett möte på mitt gym Växer Gym eller på kontoret hos GymDigital Kalmar.

Behöver du hjälp med din styrketräning ?

Tveka inte att vända dig med förtroende till  Jimmy Olsson som Personlig tränare 

Kolla in mina Kompletta begagnade gym. 

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Hitta begagnad gymutrustning i Kalmar hos Jimmy Olsson. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på GymDigital hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan GymDigital Kalmar hjälpa mig?

Vi på GymDigital Kalmar har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Höstens mest lästa artiklar

Tveka inte att vända dig med förtroende till  Jimmy Olsson som Personlig tränare 
Kolla in mina Kompletta begagnade gym. 
Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?
Hitta begagnad gymutrustning i Kalmar hos Jimmy Olsson. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på GymDigital hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.
Hur kan GymDigital Kalmar hjälpa mig?
Vi på GymDigital Kalmar har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…Presentation av mig Jimmy Olsson heter jag, jag har tränat på gym sedan 1983 och driver eget gym sedan 2012.
Jag tog min PT licens 2009 och varit aktiv hela tiden. Jag har jobbat både med tävlings atleter och gruppträningar.
Vi är ett licensierat gym då vi har många som tävlar för oss. Team Växer gym. Sedan 2018 innehar jag även en massör utbildning så jag hjälper många klienter med både skador och rehabilitering. Jimmy Olsson jobbar som Gym & Motionskonsult på GymDigital seden September 2019.