29 november, 2019
Öppna eget Gym?

Öppna eget Gym?

Öppna eget Gym?

Att du hamnat här betyder att du sannolikt har mer eller mindre konkreta planer på att öppna eget gym. Vi hjälper dig gärna med att ta fram en skräddarsydd produktmix av träningsmaskiner samt övrig träningsutrustning, anpassad efter ditt tilltänkta klientel.

 1. Vi erbjuder även lösningar inom allt från belysning till passersystem för ditt gym. Vi rådgör gärna, men vi kan inte garantera lönsamheten i din affärsplan.
 2. Vi rekommenderar att börja med att utvärdera det potentiella kundunderlaget geografiskt samt utifrån områdets (eller organisationens) demografi.
 3. GymDigitals kompletta gym just nu

GymDigitals Gymkonsulter erbjuder rådgivning, installation, samt service inom gym. Givetvis tillhandahåller vi även ett komplett utbud av träningsutrustning och träningsmaskiner. Vi samarbetar endast med ledande leverantörer inom respektive prissegment. Vår målgrupp är framförallt företag och organisationer, men vi hjälper även privatpersoner vid större beställningar. GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering För att lyckas med din digitala närvaro bör du först och främst tänka igenom syfte och mål. Vem vill du nå och vilken effekt ska aktiviteterna ha? Tänk också på att skapa ett intressant innehåll som är anpassat till de målgrupper du vänder dig till. Räkna därefter hur stor budget du kan avsätta så du har satt upp ramarna för ditt digitala marknadsföringsarbete. Det bästa med digital marknadsföring är att det faktiskt går att mäta exakt hur många som har tagit del av dina aktiviteter eller erbjudande. Det finns en massa data bakom all digital marknadsföring, som hur kunden har klickat runt på din hemsida och vad som har varit mest intressant. För att investera i rätt aktiviteter gäller det sedan att tänka som sin målgrupp. GymDigital utbildar Gymägare Sökmotoroptimering i att Identifiera målgruppen Varför: Det är viktigt att veta vilka kunderna är, var de finns och hur de beter sig. Tänk på att kunderna inte agerar likadant i dag som för tio år sedan när de ska köpa en produkt eller tjänst. Vill du expandera är det viktigt att ta reda på så mycket som möjligt om den nya målgruppen. Hur: Det finns massa bra information på internet. Överkurs: Ett sätt att lära sig mer om sin målgrupp kan vara att personifiera den genom att skapa en fiktiv kund: genom att beskriva så mycket som möjligt om dem, som omsättning  (för företag) eller inkomst (för person eller hushåll), demografi (var de befinner sig i landet, ålder, vilka vanor de har). Du kan sedan testa aktiviteter mot din fiktiva kund och förutspå hur de kommer att reagera.

Några generella riktlinjer när du ska öppna eget gym:

 1. Ju smalare nisch gymmet har, desto större kundunderlag (storstad) krävs.
 2. Kunden är beredd att färdas längre om nischen är unik inom regionen.
 3. Överskatta inte gymmets räckvidd. 10 minuter transport till lokalen är max, om inte inriktningen är unik. Tänk på parkeringsmöjligheter om dessa 10 minuter ska ske med bil.
 4. Välj det träningssegment du brinner för!
 5. Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Val av träningsutrustning när du ska öppna eget gym?

Detta är helt beroende på gymmets inriktning.

 1. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios.
 2. Det viktiga är rätt sammansättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden!
 3. Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel som Öppnat eget Gym.
 4. Kvalitén på gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid.
 5. Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det prissegment som ett mindre källargym hade klarat sig med.

GymDigitals Gymkonsulter har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning. Vi Gymkonsulter erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment.

Öppna eget Gym? Med GymDigitals kompletta gym just nu

Val av träningsutrustning när du ska öppna gym Detta är helt beroende på gymmets inriktning. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios. Det viktiga är rätt sammansättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden! Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel som Öppnat eget Gym. Kvalitén på gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid. Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det prissegment som ett mindre källargym hade klarat sig med. GymDigitals Gymkonsulter har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning. Vi Gymkonsulter erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment. GymDigitals kompletta gym just nu

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Höstens mest lästa artiklar